Ve Vizovicích se chystá sportovní odpoledne

VIZOVICE - Radnice ve spolupráci s DDM Zvonek a Základní školou Vizovice připravuje sportovní dopoledne s Nadací ČEZ na novém víceúčelovém hřišti na Janově hoře. Uskuteční se v úterý 25. června od 10.00 hodin, serveru Zlin.cz to řekla za vizovickou radnici Iva Kopečná.

Díky bohatému programu si především děti budou moci vyzkoušet spoustu sportovních aktivit, které hřiště nabízí. „Návštěvníci se mohou těšit například na překážkovou dráhu, sportovní stanoviště, kde si procvičí koordinaci na atletickém žebříku, zahází si míčem na basketbalový koš, otestují si své dovednosti s florbalovou tyčí,“ přiblížil zastupující ředitel DDM Zvonek Vizovice Martin Malina. Na závěr programu, který je plánovaný na 12.00 hodin, se uskuteční zápas v malé kopané mezi žáky 4. tříd ZŠ Vizovice.

Víceúčelové hřiště stálo 2,7 milionu korun, dotace z Nadace ČEZ činila 800 tisíc korun, zbytek peněz hradila radnice ze svého rozpočtu. Areál je jedinečný nejen v tom, že na jednom místě nabízí zázemí například pro nohejbal, volejbal, tenis, streetball či malou kopanou, ale především díky povrchu, který se v zimních měsících může proměnit na kluziště. Podobná multifunkční plocha nemá ve Vizovicích a v jejich okolí obdoby.

Na hřišti je zakázáno kouřit, nosit a používat sklo, vodit psy, nesmí se na něj s kolem, koloběžkou či s obuví s hroty, protože by speciální povrch mohly poškodit. Areál je otevřený denně od 8.00 do 20.00 hodin. V případě zájmu o jeho využití po této otevírací době je nutné kontaktovat a domluvit se s jeho správcem – paní Petrou Krajčovou na tel. 777 971 502.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x