Truck Sraz Zlín potěší i příznivce Tomáše Bati

BŘEZŮVKY - V Březůvkách na Zlínsku se ve dnech 23. až 25. srpna uskuteční oblíbená akce Truck Sraz Zlín, v rámci které do Zlína přijedou poutavě vyzdobené vozy z Česka i ze zahraničí. Jeden z nich potěší zejména Baťovce, serveru Zlin.cz to za zlínskou radnici sdělila Irena Orságová.

„Horkou novinkou mezi kamiony je truck slovenské firmy, který bude pro Zlíňáky určitě atraktivní. Společnost si na svůj vůz nechala namalovat motiv Tomáše Bati,“ prozradila za pořadatele Jana Malaníková.

Místem konání 14. ročníku Truck Srazu Zlín je areál Kapřín v Březůvkách, který se otevře v pátek 23. srpna v 17.00 hodin. Od 19.30 hodin budou vybrané trucky přistaveny k prohlídce v ulici Hradské ve Zlíně a o hodinu později se osvětlená kolona vozů vydá na „noční“ spanilou jízdu Zlínem. Trasa povede přes třídu T. Bati a ulice Díly IV, Štefánikova a Osvoboditelů. V ní vozy odbočí na Kudlov a rozjedou se zpět do areálu v Březůvkách.

Druhá spanilá jízda a průjezd Zlínem je naplánován na hodinu před polednem v sobotu 24. srpna. Denní trasa povede z Březůvek na Provodov, přes Zelené údolí, Želechovice nad Dřevnicí, po Vizovické ulici a třídě T. Bati až do samotného centra Zlína. Po jeho průjezdu odbočí v ulici Březnické vlevo směrem na Bohuslavice.

V areálu na Březůvkách se v tentýž den od 10.00 hodin uskuteční doprovodný program pro veřejnost. Návštěvníci se mohou těšit na různé soutěže pro jednotlivce i týmy, hry pro nejmenší, ukázky RC modelů či soutěž o nejkrásnější truck. O hudební doprovod akce se postará country kapela Pěšáci a po setmění přijde na řadu světelná show. Celý den bude k dispozici bohatá nabídka občerstvení.

Obyvatelé Zlína nemusí jezdit vlastním autem, ale mohou využít kyvadlovou dopravu z Kudlova (konečná MHD č. 32) do Březůvek a zpět. Podrobné informace včetně jízdních řádů a trasy spanilých jízd jsou k dispozici na webu www.truck-sraz-zlin.cz.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x