Mimořádné koncertní provedení muzikálu Petr a Lucie

ZLÍN - Od 9. února, kdy se v Městském divadle Zlín odehrála premiéra muzikálu Petr a Lucie, se představení stalo doslova fenoménem. 17. září ho v Zelenáčově šopě můžete výjimečně zažít ve skvostné koncertní podobě.

Na pozadí muzikálu stojí dojemný příběh Romaina Rollanda v mistrovské režii Patrika Lančariče, neobyčejný divácký zážitek pak rozvíjí brilantní texty, působivá scéna, choreografie, mimořádné výkony herců-zpěváků a v neposlední řadě pochopitelně znamenitá hudba Deža Ursinyho v podání nejlepších zlínských jazzových muzikantů. 

Abyste si mohli Ursinyho hudebního génia vychutnat do posledního akordu, nenechte si ujít první a jediné koncertní provedení muzikálu Petr a Lucie. 17. září se v Zelenáčově šopě sejdou na pódiu zlínské muzikantské špičky i herci představení Petr a Lucie a společně nabídnou výjimečné dílo známého slovenského skladatele v jeho surové podobě. Bez kulis, kostýmů a velkého sálu. Příběh o lásce a válce, jak ho neznáte a chcete znát… 

Zpěv: Lucie Rybníkářová, Matej Štrunc, Marek Příkazký a další.

Hudba: Honza Podhorný, kytara; Marek Šlapanský, bicí; Vratislav Křivák, baskytara; Zdeněk Marušák, saxofon; Pavel Procházka, piano.

Vstupenky seženete zde.

 

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x