Autobusy linky 53 pojedou na Salaš po objízdné trase. Výluka potrvá až do srpna

Foto (ilustrační): wikipedia.org
ZLÍN – Kvůli rekonstrukci Švermovy ulice ve Zlíně-Malenovicích bude ode dneška zaveden výlukový provoz MHD na autobusové lince č. 53. Výluka potrvá pravděpodobně až do konce srpna.

Pro autobusovou dopravu bude z důvodu rekonstrukce úseku Švermovy ulice platit jednosměrná úplná uzavírka. Ve směru na Salaš se bude jezdit přes zastávky Malenovice-křižovatka a Pod Hradem, v opačném směru se trasa nezmění.

Autobusy linky č. 53 budou jezdit od pondělí 13. května na Salaš po trase Malenovice-točna, Malenovice-křižovatka, Pod Hradem a dále již standardní trasou na Salaš. Zastávka Malenovice-škola ve směru jízdy na Salaš je přesunuta na zastávku Pod Hradem,“ upřesnil mluvčí DSZO Vojtěch Cekota.

V opačném směru jízdy bude platit na staveništi pro autobusy jednosměrná výjimka a spoje pojedou obvyklým způsobem přes zastávky Malenovice-škola, Masarykova, Malenovice-točna.

Časy odjezdů spojů zůstanou stejné. Pro běžný silniční provoz zde ale bude platit úplná uzavírka a objízdná trasa v obou směrech,“ dodal Cekota.

Autobusové linky č. 51 v Malenovicích se uzavírka silnice nijak nedotkne.

--> --> --> --> -->