Baťova nemocnice má nové moderní webové stránky

Foto: KNTB
ZLÍN – Webové stránky krajské Baťovy nemocnice se od 29. března oblékly do nového modernějšího hávu. Návštěvníkům nabízí moderní design, jednodušší orientaci, intuitivní vyhledávání, navigaci v areálu KNTB a možnost zobrazení na všech mobilních zařízeních.

Nový web klade důraz na přehlednost obsahu a živou grafiku. Zpřehlednění orientace v areálu Krajské nemocnice Tomáše Bati ve Zlíně a zjednodušení přístupu k požadovaným informacím bylo zásadním požadavkem při modernizaci webových stránek.

Mezi nejdůležitější novinky patří interaktivní mapa areálu, která usnadňuje vyhledávání informací a napomáhá v orientaci po areálu, nebo zjednodušené členění menu a vnitřní struktury. „Jednotlivé položky jsou logicky a intuitivně roztříděny z pohledu uživatele a jeho zájmu. Modernizován byl také systém pro monitoring zásob krevní banky,“ uvedla tisková mluvčí nemocnice a vedoucí Oddělení komunikace a marketingu Renáta Večerková.

Původní webové stránky nemocnice byly spuštěny v roce 2012, svůj vzhled mění poprvé ve své historii a jsou stále dostupné z adresy www.kntb.cz.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x