Benešovo nábřeží se na tři dny zcela uzavře

Benešovo nábřeží se na tři dny zcela uzavře. Foto: Jiří Balát
ZLÍN – Od pátku do neděle bude Benešovo nábřeží v obou směrech jízdy z důvodu rekonstrukce zcela uzavřeno. Dočasná uzavírka se týká automobilové i městské hromadné dopravy. Linka MHD č. 33X zcela vynechá Benešovo nábřeží i ulici Podvesná VI a bude jezdit po ulici Kvítková.

Rekonstrukce části Benešova nábřeží a ulice Podvesná VI ve Zlíně se chýlí ke konci. Kvůli opravám bude proto od pátku 12. do neděle 14. listopadu Benešovo nábřeží obousměrně uzavřeno. Uzavírka se týká také městské autobusové dopravy. „Dosavadní jednosměrný výlukový provoz linky 33X se po dobu třídenní úplné uzavírky změní tak, že autobusy uvedené linky zcela vynechají Benešovo nábřeží i ulici Podvesná VI,“ sdělil vedoucí dispečer Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice Jan Tesař.

Výlukový provoz linky 33X se proti současnému stavu změní tak, že ve směru do centra města pojedou autobusy po Kvítkové (zastávky Díly II a Lešetín I), otočí se na okružní křižovatce, vrátí se a odbočí Lorencovou ulicí a po tř. Tomáše Bati se dostanou na zastávku Náměstí Míru.

Uzavírka křižovatky Benešova nábřeží s ulicí Podvesná VI bude mít v pátek 12. listopadu od 15 hodin dopad i na autobusovou linku 38 ve směru jízdy do centra města. Bude pro ni platit výluková trasa přes zastávky Podvesná XVII a Podvesná X, vynechány budou zastávky Podvesná XVI, Podvesná XII, Podvesná VI.

K dosavadnímu režimu jednosměrného průjezdu Benešovým nábřežím se výlukový provoz linky 33X vrátí v pondělí 15. listopadu.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x