Berani podlehli Kolínu 1:2, Vsetín deklasoval Přerov 5:1

Foto: SC Marimex Kolín
ZLÍN, VSETÍN - Čtvrtou výhru v řadě nakonec hokejoví Berani nakonec nepřidali, Kolínu podlehli ve vyrovnaném utkání 1:2. O poznání lépe se dařilo regionálnímu rivalovi ze Vsetína, který deklasoval Přerov vysoko 5:1.

Kolínským Kozlům pomohly dobré úvody v první a druhé třetině, kdy se dostali do vedení 2:0. Beranům komplikovala možnost dostat se do pořádného tlaku ve třetí třetině častá vyloučení. Prosadit se podařilo až Nicolasi Werbikovi, který využil obrovské chyby soupeře při rozehrávce a snížil na 1:2.

Vedení už Kozli svým zodpovědným přístupem nepustili a i přes tlak Beranů v závěru utkání Zlínu oplatili triumf z úvodu sezony 5:1. Radost zlínským fanouškům může udělat alespoň návrat Martina Langa do sestavy.

Hodnotí se to špatně. Nám dneska chyběl pohyb, přesnost přihrávek, osobní souboje. Defacto nám chybělo všechno… Posledních pět minut tam už něco bylo, ale na to se hokej hrát nedá. V neděli ještě potrénujeme, kluci si pak odpočinout a pokračovat budeme od půlky týdne,“ zhodnotil utkání asistent trenéra Beranů Oldřich Horák.

Regionální rival ze Vsetína si připsal další 3 body do tabulky za výhru 5:1 proti Přerovu.

První třetina byla celkem vyrovnaná, Přerov do zápasu vstoupil dobře. My jsme paradoxně v té třetině dali nejvíc gólů a tím se to pro nás zklidnilo. Další dvě třetiny jsme se pořád snažili hrát. Bylo znát, že jsme vedli o tři góly, byli jsme všude rychlostně dobře a ty dvě třetiny byly z naší strany velice dobré. Vyzdvihl bych i to, že dnes nastoupili tři mladí hráči, takže to byl pro nás takový bonus,“ informoval po utkání trenér Vsetína Luboš Rob.

Na řadě je nyní reprezentační přestávka, kterou Berani stráví na průběžném osmém místě s jednobodovou ztrátou na šestý Prostějov. Vsetínu v tabulce Chance ligy patří průběžné druhé místo. Další zápasy jsou na řadě 13. listopadu, kdy Berani vyzvou pražskou Slavii, Vsetín bude o další body bojovat na ledě rezervy Pardubic.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x