Budova v centru Otrokovic se může po požáru zřítit, místu se vyhněte

Foto: HZS ZK
OTROKOVICE – Budova na tř. Tomáše Bati v Otrokovicích, kterou v úterý 22. srpna pohltil rozsáhlý požár, je nyní nestabilní a hrozí jí zřícení. Vedení města proto prosí obyvatele, aby se postiženému místu vyhnuli.

Důrazně žádáme všechny, kteří se pohybují v okolí, aby se místu v dostatečné vzdálenosti vyhnuli a respektovali všechna značení. Situace by mohla být život ohrožující,“ informovala otrokovická radnice.

Chodci by v dané lokalitě měli přejít na chodník již u zdravotního střediska a pokračovat ve směru ke kruhovému objezdu u čistírny odpadních vod po levé straně až k přechodu nad železniční vlečkou. Osobní vozidla se musí vyhnout přes vyklizené parkoviště naproti budově.

Město v této chvíli zajišťuje umístění dalšího dopravního značení a informačních cedulí. V zájmu ochrany vlastního zdraví musí všichni, kdo se v místě pohybují, toto značení respektovat a chovat se zodpovědně. Na místě je také přemýšlet nad vzájemnou ohleduplností všech účastníků provozu,“ sdělila tisková mluvčí Otrokovic Lenka Vaculová.

Pokud je to možné, nejlepší je vyhnout se průjezdu úplně a využít trasu po hlavní silnici I/55 od Štěrkoviště až na Nadjezd.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x