Česko vs. Švédsko v Aréně Luďka Čajky? Všechno je možné, pokud je ve hře kostka

foto: IIHF, archiv utkání ČR vs. USA
ZLÍN – Mistrovství světa v hokeji je v plném proudu a rozhodující duel o postup do finále se blíží každou hodinou. A fanoušky oblétá netradiční zpráva – český tým se se švédskými soupeři utká v Trinity Bank Aréně Luďka Čajky. Tady přesněji na zdejší kostce nad ledem.

Pražský souboj, který sehrají Češi a Švédi na probíhajícím mistrovství světa v hokeji, se přesune do Zlína. Díky městské společnosti STEZA a klubu Berani Zlín bude možné sledovat zápas o postup do finále na zdejším ledním stadionu Trinity Bank Aréna Luďka Čajky. Týmy se ale neutkají na zdejším ledě, nýbrž na kostce nad ním.

Přenos startuje už ve 14 hodin, restaurace U Beranů navíc nabídne jak něco na žízeň, tak pochutiny k zakousnutí. Společně navíc otestujeme nové ozvučení naší Arény,“ láká manažer komunikace zlínského hokejového klubu Jakub Štefek.

Vstup na zlínský stadion je zdarma, a i když led zůstane opuštěný, prostory arény hokejovou atmosféru skvěle doplní. „Přijďte na historicky první utkání vysílané na naší kostce a dotlačme společně český tým do vytouženého finále MS!“ doplňuje s nadšením Štefek.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x