Cyklistické závody uzavřou sinici mezi Zlínem a Kudlovem, dotkne se to i MHD

Ilustrační foto (Foto: Zlin.cz)
ZLÍN - Pořádání cyklistických závodů bude v sobotu 19. a v neděli 20. září důvodem uzavření Hradské ulice ve Zlíně. Autobusy MHD linky 32 budou proto jezdit na Kudlov po objízdné trase kolem Lesního hřbitova a bude zde platit výlukový jízdní řád, serveru Zlin.cz to uvedl mluvčí Dopravní společnosti Zlín - Otrokovice (DSZO) Vojtěch Cekota.

Úplnou uzavírkou Hradské ulice mezi centrem Zlína a městskou částí Kudlov v sobotu 19. září (od 10.00 do 18.00 hodin) a v neděli 20. září (od 8.00 do 15.00 hodin) z důvodu pořádání cyklistických závodů bude přerušena trasa autobusové linky MHD č. 32. DSZO proto připravila na této lince výlukový provoz.

„Po oba víkendové dny budou v čase uzavírky jezdit na lince mezi Mladcovou a Kudlovem podle výlukového jízdního řádu autobusy s označením 32X. Na Kudlov i zpátky budou jezdit po Březnické ulici a kolem Lesního hřbitova,“ vysvětlil Cekota.

Autobusy linky 32X ve směru na Kudlov zastaví ve Zlíně na zastávce Školní, potom projedou bez zastavování ulicemi Osvoboditelů, tř. T. Bati, Březnická, Filmová, Vrchy a Zelená do oblasti Kudlova. Zde budou zastavovat postupně na zastávkách Kudlov-tiskárna, -U Pomníku padlých, -Výhledy, -Střed, -Výhledy, -U Pomníku padlých, -točna. Obdobně i v opačném směru, kdy první zastávkou v centru Zlína bude Náměstí Míru. Zastávky Hradská a Kudlov-dolní konec budou během výlukového opatření zrušeny.

Výlukové jízdní řády budou zveřejněny na zastávkách a budou dostupné na internetových stránkách dopravní společnosti.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x