Další loupež Karlovarských. Ve Zlíně vyhráli 2:1 v prodloužení

Exzlínský Hamrla v akci (Foto: Jiří Zaňát)
ZLÍN - Ve velmi živé paměti je ještě z neděle 30. listopadu výhra hokejistů Karlových Varů ve Zlíně. Tehdy rozhodli dvě vteřiny před koncem základní hrací doby. I napodruhé měli více štěstí a zápas zlomili ve svůj prospěch v prodloužení.

Na to, že bude zadní řady hostů tvrdit zlínský odchovanec Petr Šenkeřík se dalo vsadit, patří dlouhodobě k oporám Západočechů. Ale že se do klece Energetiků postaví sedmnáctiletý Hamrla, který také donedávna působil na zlínském ledě, tak to bylo docela překvapení.

Na mladého zlínského rodáka vyzráli po 12 minutách mazáci Köhler a Hermann. Prvně jmenovaný procpal puk nadvakrát před branku a druhý Hamrlu překonal.

Za chviličku se brankář hostů předvedl ve výborném světle a odmítl Sedláčkovo zvýšení.

Karlovarští jsou jasně největším překvapením extraligy a také ve Zlíně se nechtěli vzdát.

Ve 4. minutě druhé části vyrovnali. Kašík neudržel střelu Fleka, na chviličku smolně ztratil puk z dohledu a Redlich pohotově vyrovnal.

Pak už dominovaly zadní voje a oba brankáři. Vždy ponejvíce v přesilovkách. Pro zajímavost, domácí hráli bez úspěchu tři ve druhé třetině, hosté čtyři ve třetí.

Rozhodlo prodloužení, Západočeši byli aktivnější. V poslední minutě nastavení proměnil Flek samostatný nájezd a hosté měli zase veselejší večer než domácí.

PSG Berani Zlín – Energie Karlovy Vary 1:2.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x