Den otevřených dveří (i srdcí) na UTB

Lucie Tomancová (Foto: Zlin.cz)
ZLÍN - Dostat se tak v létě na vysokou. To je už docela aktuální sen a tužba mnoha letošních maturantů. Druhé pololetí už je tady, uběhne určitě pěkně svižně, a tak je třeba vybírat vysokou školu.

Na zlínské Univerzitě Tomáše Bati se to při Dnu otevřených dveří hemžilo středoškoláky, ale pozor, také výbornými nápady z řad studentů i pedagogů už renomované byť pořád docela mladé zlínské univerzity.

Šikovná pohledná blondýnka, pedagožka Fakulty managementu a ekonomiky, inženýrka a také doktorka Lucie Tomancová jako mnozí a mnohé další otevřela nejen dveře, ale zjevně i srdce.

V suterénu FaME bylo přímo znát, jak ji práce s potenciálními novými vysokoškolskými tvářemi baví.

„Připravili jsme pro uchazeče o studium na naší fakultě celou sérii dnes docela populárních únikových her. Zájem je fakt veliký, zvolili jsme tuhle formu premiérově, myslím, že jsme se trefili,“ povídala Lucka v obležení svých současných i budoucích studentů.

„Já jsem Sandra a já Terezie, jsme ze Střední odborné školy v Luhačovicích, moc se nám tahle forma líbí,“ nechaly se na chvíli vyrušit dvě dívky během hry.

„Ještě si to vyzkoušíme na dalších zlínských fakultách, ale už teď můžeme říci, že se na zkoušky na UTB určitě přihlásíme. Projely jsme více škol, tady je to nejlepší, moc fajn, zaujalo nás i to, že je všechno moderní a perfektně vybavené,“ tvářily se obě hodně spokojeně.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x