Do Zlína míří studentský Majáles! Vystoupí na něm i bývalý student UTB Paulie Garand

Foto: Majáles UTB
ZLÍN – V pátek 5. května vtrhne do zlínského parku před Baťovou vilou Majáles Univerzity Tomáše Bati! V pořadí 11. ročník oblíbeného festivalu přinese hudbu různorodých žánrů, hvězdy české scény v čele s Pauliem Garandem a bohatý kulturní program.

Po úspěšném loňském ročníku, na který zavítalo skoro 4000 účastníků, se i letos Univerzita Tomáše Bati ve spolupráci se Studentskou unií UTB rozhodla společně s příchodem jara přivést do Zlína hudbu různých žánrů. Tento jednodenní festival pořádaný převážně studenty pro studenty se uskuteční 5. května od 14:30 v parku před Baťovou vilou.

Těšit se můžete na známé interprety, soutěže Krále a královny Majálesu pro studenty UTB a hlavně na příjemně strávené odpoledne s výborným jídlem a pitím. A co je nejlepší? Nebude chybět ani tradice zlínského Majálesu, a to vstupné zdarma!

Na 11. ročník festivalu přijal pozvání populární interpret a bývalý student UTB Paulie Garand, Sofian Medjmedj nebo česká zpěvačka AIKO, která je známá i v zahraničí.

Jsme rádi, že můžeme Zlínu nabídnout opět kvalitní hudbu. Například AIKO vystupovala na festivalu Sziget v Maďarsku nebo na Waves Vienna v Rakousku. Zároveň se také stala jednou z prvních československých umělkyní, které platforma Spotify zahrnula do své kampaně Equal, jejíž součástí je světelný banner na Time Square v New Yorku,“ uvedl spolumanažer letošního Majálesu UTB Marek Hujo.

Atmosféru doplní i výherci soutěže University Band Contest, která probíhá po celé České republice.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x