Dva střety osobních automobilů. U Kaňovic, následně u Hluku

Horní foto nehoda u Kaňovic, dolní u Hluku (Foto: Facebook HZS ZK)
ZLÍNSKO a UHERSKOHRADIŠŤSKO - Dnes mají profesionální hasiči již dva výjezdy k dopravním nehodám. V obou případech se střetly dva osobní automobily.

Dopolední nehoda u Kaňovic.

Na silnici II/490 mezi obcemi Kaňovice a Biskupice došlo k nehodě dvou osobních automobilů. Poplach byl vyhlášen v 9:00 hodin profesionálním hasičům z centrální požární stanice Zlín, Luhačovice a Uherský Brod. Na místě nehody byly tři zraněné osoby, kterým hasiči poskytli předlékařskou pomoc. Na místě byly všechny složky integrovaného systému. Hasiči provedli protipožární opatření a usměrňovali dopravu kyvadlově v jednom jízdním pruhu. Jedna zraněná osoba byla převezena do nemocnice.

Odpolední nehoda u Hluku.

Profesionální hasiči z Uherského Hradiště a Uherského Brodu zasahují od 13:21 hodin u dopravní nehody 2 osobních automobilů na silnici II/498 v lokalitě Nová hora mezi Kunovicemi a Hlukem na Uherskohradišťsku. Z jednoho vozidla vyprostili na páteřní desce jednu osobu. Celkem jsou na místě 4 zraněné osoby. Na místě jsou všechny složky integrovaného záchranného systému. Hasiči provedli protipožární opatření a uniklé provozní kapaliny zasypali sorbentem. Silnice je prozatím uzavřena.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x