Dopravní nehoda u Lukovečku: osobní auto skončilo na střeše v korytě potoka, zasahovaly všechny složky IZS

Foto: HZS ZK
ZLÍNSKO – Složky integrovaného záchranného systému zasahovaly v úterý o půl druhé odpoledne u obce Lukoveček na Zlínsku u dopravní nehody osobního automobilu, který sjel ze silnice a skončil na střeše v korytě potoka mezi stromy. Zraněný řidič byl sanitkou převezen do nemocnice.

K dopravní nehodě byli vysláni hasiči z Holešova, Fryštáku a Lukovečku, kteří po příjezdu na místo pomohli svědkům nehody a příslušníkům policie s vytažením řidiče z vozidla. Hasiči následně zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření.

Nehoda byla prvotně nahlášena jako požár osobního vozidla, což se nepotvrdilo,“ informoval mluvčí krajských hasičů David Martinec.

Hasiči poté společně s posádkou zdravotnické záchranné služby umístili zraněného řidiče do vakuové matrace a transportovali ho do sanitního vozu.

Na žádost Policie ČR povolal velitel zásahu vyprošťovací automobil z centrální stanice Zlín, s jehož pomocí bylo vozidlo vytaženo zpět na komunikaci a následně naloženo na vůz odtahové služby,“ dodal Martinec.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x