Dopravní nehoda u Zlína si vyžádala čtyři zraněné

Foto: KŘP ZK
ZLÍNSKO – Ve čtvrtek před sedmou hodinou ranní došlo na silnici mezi Zlínem – Malenovicemi a Zlínem – Salaší k čelnímu střetu dodávky s osobním vozidlem. Při nehodě se zranily čtyři osoby, všechny musely být převezeny do nemocnice.

Čtyřiatřicetiletý řidič dodávky značky Ford jel ve směru od Zlína – Malenovic, při jízdě předjížděl autobus. Při zařazování zpět do svého jízdního pruhu v zatáčce zřejmě nezvládl řízení, dostal smyk a přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem značky Volkswagen, které řídil čtyřiačtyřicetiletý muž.

Dechové zkoušky i zkoušky na přítomnost drog byly u obou řidičů negativní. V obou vozidlech cestovali dva muži, všechny čtyři odvezli záchranáři do nemocnice s prozatím nezjištěným rozsahem zranění,“ uvedla tisková mluvčí krajských policistů Monika Kozumplíková a dodala, že v autobuse nebyl nikdo zraněn.

Silnice, kde došlo k dopravní nehodě, byla po dobu prověřování dopravní nehody uzavřena, dopravu řídili policisté a odkláněli vozidla na objízdné trasy.

Veškeré okolnosti, které s nehodou souvisí, prověřují dopravní policisté ve spolupráci s kriminalisty, kteří na místě dopravní nehody používají k její přesné dokumentaci 3D scanner,“ dodala Kozumplíková.

Škoda na vozidlech byla předběžně vyčíslena na tři sta tisíc korun.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x