Fashion event Dotek 21 podpoří ve Zlíně ženy s rakovinou prsu

Foto: UTB
ZLÍN - Neziskový projekt Fashion Event Dotek pořádají od pondělí až do 12. března 2021 studenti Fakulty multimediálních komunikací (FMK) Univerzity Tomáše Bati (UTB) ve Zlíně. Server Zlin.cz o tom informovala mluvčí univerzity Petra Svěráková.

Akce se uskuteční už po deváté. Připraven je pestrý program, dražba kolekcí a týden plný inspirace a dobrých skutků. Výtěžek bude věnován Alianci žen s rakovinou prsu, o.p.s.

Devátý ročník neziskového projektu Fashion Event Dotek připravili studenti FMK UTB ve Zlíně letos on-line. Na programu budou přednášky s osobnostmi ze světa módy, online fashion show a v neposlední řadě dražitelná kolekce doplňků a oděvů.

 „Ode dneška se mohou zájemci vydat na pětidenní online cestu do světa módy, kde je bude čekat celá řada zajímavých překvapení. Na každý den je vždy připravena jedna z oblasti fashion sféry, kde se lze seznámit s lokální, digitální či udržitelnou módou,“ popisuje program Aneta Zelenková, spoluorganizátorka akce.

„Připravit kompletně online událost v takovém rozsahu, to pro nás představovalo velkou výzvu. Doufáme, že si každý z návštěvníků najde to své a užije si společně s námi skvělý audiovizuální zážitek,“ dodává Aneta Zelenková.

Celý program budou doprovázet online webináře, rozhovory a diskuse na rozmanité tematické oblasti se zajímavými osobnostmi. Chybět nebude ani virtuální přehlídka, kde talentovaní designéři představí své jedinečné módní kreace.

V průběhu konání celé akce probíhá také dražba kolekce, díky níž bude možnost podpořit Alianci žen s rakovinou prsu, o.p.s., která sdružuje 47 pacientských organizací. Aliance působí nejen jako informační a edukační centrum pro veřejnost i onkologicky nemocné, ale poskytuje také metodickou pomoc organizacím onkologicky nemocných a celou řadu dalších aktivit.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x