FOTOGALERIE: 3. den ZFF. Sobotu jasně ovládl Václav Neckář. Do Zlína přivezl Šíleně smutnou princeznu

Václav Neckář na červeném koberci, foto: ZFF
ZLÍN - 3. den Zlín Film Festivalu na plné čáře ovládl Václav Neckář. Ten s sebou přivezl "Pyšnou princeznu v barvě". Dále se peklo s UNICEF, den jste mohli strávit se ŠKODA AUTO a režisér Ari Folman ve svém filmu prozradil, Kde je Anne Franková.

Sobota s sebou do dějiště Zlín Film Festivalu přinesla hned řadu osobností, které se s návštěvníky přivítali na červeném koberci. Po běhounu se prošli Anna Geislerová, Ester Geislerová, Vojtěch Vodochodský, RedgieBeardo, spajKK, Šimon Bilina a delegace k filmu Bigman. Později se k nim přidali také Jitka Schneiderová, Jiří Dvořák, Ljuba Krbová, Ondřej Neff, Oskar Hes a delegace k filmu Lucy Wanted. Největší hvězdou 3. dne festivalu se ale jednomyslně stal Václav Neckář. Do Zlína totiž přivezl zdigitalizovanou Šíleně smutnou princeznu.

Ve Festival Café potom Vladimír Kroc vyzpovídal Jitku Čvančarovou a Jitku Schneiderovou. O kus dál ve Zlatém jablku potom proběhla autogramiáda, kde se návštěvníkům mimo jiné podepisovala také delegace k pohádce Tajemství staré bambitky 2.

Na náměstí Míru si mohli zájemci vyzkoušet krátký kvíz se ŠKODA AUTO a pomoci s výzkumem dopravní bezpečnosti. A od moderních technologií se následně příchozí přesunuli k Cestě do pravěku s Fakultou technologickou UTB. Pro mlsné jazýčky potom byla nachystaná charitativní akce Pečeme s UNICEF, která byla plná sladkých dobrot.

Na filmových plátnech se předvedl například sci-fi film Majka nebo snímek Zakletá jeskyně, který dokázal, že sůl je skutečně nad zlato. Dále se divákům představil již světoznámý příběh jménem Kde je Anne Franková? a sílu knih a fantazie potvrdil film Lamya, dívka z Aleppa. A letní kino nabídlo marvelovku z roku 2021 Spider-Man: Bez domova.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x