Fotostřípky z druhého dne ZFF: Young Stars zasadili dva nové duby, počasí změnilo program, večer zazářil Adam Mišík

Střípky z druhého festivalového dne. Foto: Zlín Film Festival
ZLÍN - Jsou talentovaní a za práci se vzít rozhodně nebojí. Letošní Young Stars se chopili lopat se vší vervou a festivalovou alej doplnili o další dva duby letní. Adama Mišíka, Annu Fialovou, Filipa Březinu a Dariju Pavlovičovou přišly do Univerzitního parku podpořit desítky školáků z celého regionu. Nechyběly oblíbené hvězdy na červeném koberci. Večer potěšil fanoušky koncertem Adam Mišík.

Za posledních sedm let vyrostlo před budovou Univerzity T. Bati ve Zlíně už osmnáct dubů letních. Sázení stromů se stalo na Zlín Film Festivalu příjemnou tradicí a těší se stále větší oblibě. Ruku k dílu přiložil každý, kdo měl ruce. Setkání s mladými umělci si letos nenechaly ujít celé třídy dětí ze Zlína, Holešova i Horní Datyně, nezapomněly přitom na selfie nebo podpis svého oblíbeného umělce.

Nebyli jste u toho? Setkat se s velkými nadějemi českého filmového plátna budete moci i v dalších dnech. Chystá se talk show Festival Café Vladimíra Kroce i promenády hvězd na červeném koberci před Kongresovým centrem ve Zlíně. Nebude chybět ani autogramiáda ve Zlatém jablku.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x