HP Tronic pomůže s trasováním, hygienikům také půjčí počítače

Ilustrační foto (Foto: Pixabay)
ZLÍN - Zlínská společnost HP Tronic se zapojí do pomoci hygienickým stanicím. Její pracovníci se ještě v tomto týdnu začnou podílet na trasování kontaktů nakažených koronavirem. Firma navíc bezplatně zapůjčí zlínské hygienické stanici deset počítačů, které jsou potřebné pro další rozšíření sítě telefonistů, serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí firmy Martina Žáčková.

„Byli jsme požádáni o spolupráci a považujeme za zcela přirozené, že v této naléhavé situaci rychle pomůžeme. Během dvou dnů jsme dali dohromady skupinu čtyř desítek dobrovolníků, kteří budou dnes proškoleni a od středy či čtvrtku začnou s trasováním. Jde o pracovníky nejen z call center naší prodejní sítě Datart, ale přihlásili se další dobrovolníci napříč firmou, kteří mají potřebné komunikační dovednosti – od rezervačního oddělení a recepcí hotelů našeho Resortu Valachy až po střední a vyšší management firmy. Telefonicky trasovat budou přímo ze sídla naší firmy, z Obchodního domu Zlín, kde jsme pro tento účel vyčlenili naše konferenční místnosti,“ uvedl generální ředitel skupiny HP Tronic Daniel Večeřa.

Trasování má na základě domluvy s hygienickou stanicí probíhat ve všední dny v podvečerním čase a po celý den o víkendech. Předpokládá se, že se budou dobrovolníci na trasování podílet minimálně do konce října.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x