I dobří orlové se vracejí

Foto: zlin.cz
ZLÍN - Dva mladí jubilanti, Petr Polák (70) a Robert Heč (50), milovníci života a také tenisu, pozvali kamarády k turnaji na zlínské Vršavě. Pozoruhodností byl návrat prvně zmíněného, který se po zranění vrací na kurty přesně po roce, když doléčil vážně zraněné rameno.

Dlouholetý mistr stavebního oboru, stolního tenisu i tenisu zvaný Orzel giganticzny Petr Polák si vzal na svá křídla organizaci celé akce. Což se mu mimořádně vydařilo.

Mladší ze dvou oslavenců Robert Heč jako vždy statečně bojoval přímo na dvorcích, páté místo v celkovém pořadí s parťákem Topičem ho vůbec nezarmoutilo.

„Kdepak, bylo to parádní, výborný trénink na blížící se festivalový půlmaraton,“ pravil polysportovec, idol dívčích srdcí a dlouholetý výborný reportér TV Prima.

Kamarád Petr Polák si už připravil tenisové propriety, zahrál několik míčů a hlásí návrat.

„Od příštího týdne jdu do bojů a všichni by se měli mít na pozoru,“ připomíná comecback mistr světa veteránů ve stolním tenisu.

Mezi jeho přáteli byl i Jiří Vaněk z Opavy.

„Petr je opravdu jedinečný chlap, přeji mu stálé zdraví a moře dalších sportovních úspěchů,“ mluvil ze srdce Jiří Vaněk.

Jubilant dostal nečekaný, ale o to milejší dárek.

„Tak tohle jsem fakt nečekal, Vráťa Řezáč mi dokonale zazpíval oblíbenou písničku, tohle se nezapomíná,“ smál se po vyhlášení výsledků v kruhu kamarádů spokojený „Orzel“.

Samotný turnaj měl vysokou sportovní i společenskou úroveň.

Na prvenství po lítých bojích dosáhla dvojice Milan Novák, Jan Čada. Ta vyhrála všech šest utkání. Druzí skončili pánové Řezáč, Kögler, třetí pak Strnad, Běták.

„Myslíme, že tahle akce měla jenom vítěze, žádné poražené,“ smáli se výborní pořadatelé Heč a Polák.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x