I v povánočním období ožije Zlín bohatým kulturním programem. Na Nový rok překvapí ohňostrojem a světelnou show

foto: město Zlín
ZLÍN – V období od 26. prosince až do 1. ledna ožije náměstí Míru bohatým kulturním programem s názvem Povánoční období. Na Nový rok je potom připravený ohňostroj a půvabná světelná show.

I když jsou Vánoce už za námi, ve Zlíně sváteční oslavy pokračují. Kulturní program Povánoční období na náměstí Míru přinese zajímavá vystoupení. Ve vánoční stodole bude každý den od 17:00 hodin připraven jedinečný koncert.

Na Štěpána v 16:00 hodin ožije na náměstí příběh narození Ježíše Krista v podání zlínských farníků. Na něj potom naváže svým vystoupením Honza Majkus.

V úterý 27. prosince se na pódiu představí Markéta Vodičková a Filip Vítů. O den později bude mít svůj koncert Adam Caha. Ve čtvrtek 29. prosince vystoupí Outěr & Řezna a den před Silvestrem zazpívají Dyják, Kačes a spol. Poslední den v roce navštíví vánoční stodolu Cestující hudba.

Speciální program je připravený i na první den roku 2023. V 17:30 hodin vypukne ve spodní části Gahurova prospektu party s českým DJ Roxtar. Ve stejný čas proběhne také promítání světelné show na fasádě Obchodního domu. U něj budou otevřeny také stánky s punčem, svařákem a gastro specialitami.

Před samotným ohňostrojem, který se rozzáří nad náměstím Práce v 18:00 hodin, promluví k příchozím primátor a svou premiéru si odbude skladba Zlínský song od DJ Roxtar.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x