Kabelkový veletrh se tentokrát koná netradičně on-line

Ilustrační foto (Foto: Naděje Otrokovice)
OTROKOVICE - Konání tradičního Kabelkového veletrhu v Otrokovicích letos narušila druhá vlna koronavirové pandemie. Organizátoři se proto rozhodli uspořádat ho netradičně on-line, serveru Zlin.cz to za otrokovickou Naději uvedla Kateřina Martínková.

Kabelkový veletrh v Otrokovicích se měl konat 8. října v prostorách Otrokovické Besedy. „Přestože jsme klasické prodejní odpoledne zrušili, rozhodli jsme se zůstat v kontaktu s návštěvníky alespoň na dálku. Věříme, že si i tento nový způsob prodeje najde své příznivce. Mrzí nás, že akci rušíme, ale vzhledem k vývoji epidemiologické situace a přibývajícím nařízením týkajících se akcí jsme se takto z preventivních důvodů rozhodli. Věříme, že si veletrh, tak jak jej známe, vynahradíme, jakmile to bude možné. Zdraví všech je nyní přednější,“ řekla Kateřina Martínková.

Šestý ročník Kabelkového veletrhu se proto koná on-line formou. Vybrané kabelky, které dárci darovali v rámci sbírky, jsou nabízeny prostřednictvím facebookové události Online Kabelkový veletrh Otrokovice 2020 a další kousky vyčkají uschované do dalšího termínu. Prodej byl zahájen 8. října a potrvá zhruba měsíc. „Informace, jak se zapojit, naleznou dámy i pánové na Facebooku. Svým nákupem podpoří službu sociálně terapeutické dílny Naděje a její klienty,“ dodala Martínková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x