KAM ZA KULTUROU: Začátek srpna ve velkém stylu

Foto: Martin Peterka
ZLÍNSKÝ KRAJ - I druhý prázdninový měsíc bude plný zajímavých kulturních a společenských akcí.

Velehrad na Uherskohradišťsku zve na filmové retro projekce pod širým nebem. V pondělí 3. srpna se bude hrát komedie Muži v offsidu, ve středu 5. srpna je na programu historický film Bláznova kronika. Začátky projekcí na prostranství před Turistickým centrem jsou vždy ve 21.00.

Před zámkem ve Zlíně a v okolním sadu Svobody se ve středu 5. srpna představí provazochodci, artisté a Klaun Brdík. Program, jehož součástí bude i tvořivá dílna Ruce v akci, začne v 16.00 a potrvá do 18.00. V případě nepřízně počasí se akce ruší.

Čtvrtek 6. srpna je posledním dnem, kdy bude možné si prohlédnout v uherskohradišťské Redutě více než stovku snímků zařazených do 42. ročníku mezinárodní fotografické soutěže Týká se to také tebe.

Napajedla ožijí 7. a 8. srpna jubilejním 20. setkáním folklórních souborů tří národopisných oblastí Slovácka, Valašska a Hané.

V pátek 7. srpna se představí v rámci programu Letní filmové školy Uherské Hradiště prostorách Kolejního nádvoří na Masarykově náměstí Divadlo NaHraně s inscenací Brutál. Davey. Alan. Paul. Žijí. Sní. Umírají. Tři muži a jedna počítačová hra, která obrátila jejich životy naruby. Strhující hra o nedosažitelnosti synovsko-otcovské lásky, síle fantazie a temnotě v nás. Představení začne ve 20.30.

Jelikož se může stát, že některé akce mohou být rušeny či přesouvány, sledujte informace od pořadatelů.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x