Když je bod málo…Pardubice – Zlín 0:0

Foto: FC Fastav Zlín
PRAHA - Výkon lepší než před týdnem v Příbrami, celá řada nových tváří, ale gól zase žádný. A tak si fotbalisté Zlína vezou z pražských Vršovic, kde má azyl nováček z Pardubic, jen jeden bod, když byli výhře daleko blíže.

Od začátku bylo znát, že domácí hrající například bez špílmachra Hlavatého nejsou ve své kůži. Jindy tvořiví a důrazní, tentokrát jakoby zaskočení pohyblivými hráči hostí. Za ně nastoupili mimo jiné Slaměna, Vraštil, Kolář a vedle vykartovaného Poznara chyběli třeba Jiráček nebo Fantiš.

Postupně si Zlíňané vytvářeli příležitosti a nebyly tedy malé. První zazdil zblízka Janetzký, druhou pak Slaměna, kterého vychytal brankář Pardubic Boháč.

Dvakrát pak pokoušel štěstí vytáhlý Jawo, jemuž pardubičtí beci často nestačili, ale ani z těchto mraků gólový déšť nepřišel.

Ve druhé půli střídali v dresu Zlína Dramé u domácích Petráň.

Tihle muži mohli otočit kolem dějin zápasu.

Domácí měli jakous takous šanci po nepřesné hlavičce Petráně, hostující francouzský útočník ovšem zmařil daleko větší tutovky. Nejdříve mu první zmařil výborným zákrokem Boháč a v nastavení nestačil usměrnit míč do sítě po prudkém stříleném centru.

Zlín tedy „prohrál“ 0:0, remíza je sice za bod ze hřiště soupeře, ale kdo viděl, ví moc dobře, že to mělo být za body tři.

FK Pardubice – Fastav Zlín 0:0.

Ještě ve středu jede do Zlína pod stromeček další žlutomodrý tým – Teplice.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x