Když se daří, tak se daří: Zlin.cz zažívá rekordní časy

Poctivá novinařina, která lidem předává hodnotné a věrohodné informace, a to na jednom centralizovaném místě – i tak by se dal ve stručnosti popsat informační server Zlin.cz, který čtenářům poskytuje relevantní informace z celého Zlínského kraje.

Díky informačnímu serveru Zlin.cz máte kraj jako na dlani – sdružuje totiž všechny zajímavé a hodnotné informace, které mají pro jeho uživatele přesah. Čtenáři se zde pravidelně dozvídají zprávy, které by je neměly minout, s předstihem ví o plánovaných kulturních a společenských akcích, dostávají tipy na výlety, stravování, ale i na to, kam si jít dát „pořádně do těla“, protože ve zdravém těle přece přebývá zdravý duch!

Zlin.cz se skvěle daří po celou dobu jeho provozování, v posledních měsících a roce jsou však jeho výsledky opravdu nadstandardní, nebojíme se říct i „rekordní“, a to nejen z pohledu návštěvnosti a sledovanosti článků, ale i změn, kterých doznal. Před dvěma lety proběhl u webu značný a poměrně významný redesign, který měl za cíl zejména to, aby byl web ještě více dostupný lidem s mobilními zařízeními – tedy uživatelům mobilních telefonů a tabletů. Změnu, která v rámci tohoto kroku proběhla, hodnotíme jako zdařilou – mnoho našich čtenářů na web přichází právě z mobilních zařízení. Ničím nerušenému zážitku tak už při vstřebávání zajímavých informací nic nebrání.

Důležitou roli má ale ve zvýšené návštěvnosti také kvalitnější redakční obsah, o který se stará uskupení autorů redakce televize TVS. Aktuálně na Zlin.cz také naleznete větší pestrost nabízených témat než před několika lety. Vždy jsme si totiž zakládali na tom, aby byl obsah, který čtenářům předkládáme, na co nejvyšší možné úrovni a oni se tak chtěli s radostí vracet. Důležitá je pro nás preference kvality před kvantitou.

V posledních několika měsících se nám na Zlin.cz daří pravidelně přilákat čtenáře, kteří vygenerují přes 1 000 000 návštěv měsíčně.

Z výše uvedených čísel tedy vyplývá jediné – Zlin.cz je v rekordně dobré kondici, díky které můžeme ještě více inovovat poskytované služby, ale také přinášet obsah, za kterým se můžete kdykoli rádi vracet.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x