Konec měsíce ve znamení dopravních nehod. Ve Zlínském kraji se staly hned tři

Konec měsíce ve znamení dopravních nehod. Ve Zlínském kraji se staly hned tři. Foto: Facebook HZS Zlínského kraje
ZLÍNSKÝ KRAJ - Páteční odpoledne se ve Zlínském kraji neslo v duchu dopravních nehod. K prvnímu výjezdu došlo krátce před třetí hodinou odpoledne, kdy vyjížděli hasiči ze stanice Uherské Hradiště k dopravní nehodě dvou osobních vozidel.

K prvnímu střetu došlo na křižovatce u obce Zlechov na Uherskohradišťsku. Nehoda se obešla bez zranění. Hasiči u vozidel provedli protipožární opatření a odpojili autobaterie. U jednoho z vozidel došlo po nehodě k úniku provozních kapalin, které hasiči zasypali sorbentem.

Další páteční nehoda se tentokrát stala u Hrachovce na Vsetínsku. Řidič se svým autem skončil na střeše mimo vozovku, koly vzhůru byl i vozík, který táhl. I v tomto případě vyvázl řidič bez zranění.

Série pátečních nehod pokračovala až do večerních hodin. Zlínští hasiči vyjeli k hlášené dopraví nehodě do Želechovic nad Dřevnicí na Zlínsku, kde se na světelné křižovatce střetly dva osobní vozy. Hasiči u aut provedli protipožární opatření a odpojili autobaterie. Taktéž došlo k úniku provozních kapalin, které zasypali sorbentem. Při střetu vozidel byla zraněna spolujezdkyně řidiče, kterou přivolaní záchranáři převezli do nemocnice. Nehoda v křižovatce komplikovala a brzdila plynulý provoz. Proto hasiči oba vraky vozidel přesunuli na bok silnice. Jejich odtažení si již zajistí majitelé.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x