Krajská nemocnice spustila speciální web o své modernizaci

foto: KNTB – budoucnostbatovky.cz
ZLÍN – Baťova nemocnice spustila takzvaný microsite, tedy speciální webové stránky. Jejich obsahem jsou podrobnější informace k modernizacím a chystaným přestavbám nemocnice. Tyto stránky jsou také součástí oficiálního webu nemocnice a zájemci je najdou skrz červené tlačítko „Budoucnost Baťovky“.

Modernizace krajské nemocnice je téma, které zajímá veřejnost, ale taky samotné zdravotníky. Proto se nemocnice rozhodla spustit speciální webové stránky budoucnostbatovky.cz. Lidé se na ně dostanou skrz červené tlačítko v pravém horním rohu oficiálních stránek Baťovy nemocnice.

„Poměrně často jsme odpovídali a odpovídáme na otázky, týkající se všech stávajících i budoucích změn v areálu naší krajské nemocnice. A protože jsme zastánci transparentnosti a otevřenosti v komunikaci, chceme, aby lidé věděli, co máme v plánu budovat, kdy, s kým a za kolik peněz. Samozřejmě budeme stránky neustále aktualizovat podle toho, jaká modernizace se zrovna dokončí nebo začne,“ upřesňuje ředitel a předseda představenstva Krajské nemocnice T. Bati Jan Hrdý.

Součástí webu je například přehledná mapa areálu nemocnice, ve které jsou vyznačené chystané rekonstrukce a stavby. Nechybí ani časová osa, vizualizace a aktuality související s modernizací Baťovky. Stránky pro nemocnici vytvořila společnost dgstudio, která je zároveň autorem oficiálních stránek KNTB.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x