Krajský úřad kvůli koronaviru dočasně omezuje úřední hodiny pro veřejnost

Ilustrační foto (Foto: Zlínský kraj)
ZLÍNSKÝ KRAJ - V souvislosti s nouzovým stavem, vyhlášeným Vládou ČR kvůli ohrožení zdraví obyvatelstva koronavirem a v souladu s krizovými opatřeními, jejichž cílem je zastavit či zpomalit šíření nákazy onemocnění COVID-19, rozhodl ředitel Krajského úřadu Zlínského kraje výrazně omezit úřední hodiny krajského úřadu pro veřejnost, a to s účinností od pondělí 12. října 2020 do 25. října 2020. Serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí krajského úřadu Adéla Kousalová.

Provoz podatelny krajského úřadu i nezbytný osobní kontakt bude umožněn pouze v úředních hodinách, nastavených nyní takto: pondělí a středa od 9:00 do 12:00 hodin a od 13:00 do 15:00 hodin.

Veřejnost může kontaktovat zaměstnance krajského úřadu elektronicky nebo telefonicky prostřednictvím elektronické podatelny: podatelna@kr-zlinsky.cz nebo prostřednictvím telefonního čísla: 577 043 111 v původních úředních hodinách krajského úřadu. „Dále se občané mohou obracet na pracovníky krajského úřadu prostřednictvím přímých kontaktů, zveřejněných na webových stránkách kraje,“ dodala Kousalová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x