Křižovatka na Březnické a Mostní se stále opravuje. Výlukový provoz bude trvat i v listopadu

Foto: Město Zlín
ZLÍN – Rekonstrukce křižovatky ulic Březnická a Mostní ve Zlíně měla původně skončit v pátek 3. listopadu, stavební práce však stále nejsou u konce. Proto bude i nadále pokračovat jednosměrné částečné uzavření Březnické ulice a prodloužen bude také výlukový provoz MHD na lince č. 32X.

Z důvodu dosud neukončených stavebních prací na rekonstrukci křižovatky ulic Březnická a Mostní se výlukový provoz linky 32X prodlouží pravděpodobně až do konce listopadu 2023,“ uvedl vedoucí dispečer Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice Jan Tesař.

Po dobu výluky, která začala již v dubnu tohoto roku, je zrušena standardní autobusová linka MHD č. 32 z Kudlova na Filmové ateliéry. Místo ní je provozována výluková linka 32X ve směru Sportovní hala – Kudlov – Lesní hřbitov – U Majáku – Filmové ateliéry.

V oblasti Kudlov – Filmové ateliéry – Lesní hřbitov – čtvrť U Majáku funguje linka 32X jako okružní. Cestující mohou projíždět jednotlivé točny na této trase, aby se dostali na svou zastávku, která je v některých případech obsluhována jen v jednom směru jízdy,“ upřesnil tiskový mluvčí DSZO Vojtěch Cekota.

Obdobně bude až do konce listopadu pokračovat také víkendové převedení konečné stanice všech spojů linek č. 1 a 12 ve Zlíně na obratiště Antonínova.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x