Kvůli očekávanému ukončení nouzového stavu zasedl krizový štáb města Zlína

Ilustrační foto (Foto: MěÚ Zlin)
ZLÍN - Vzhledem k očekávanému ukončení nouzového stavu, které má nastat od pondělí 15. 2. 2021, zasedl Krizový štáb města Zlína. Serveru Zlin.cz to uvedl mluvčí magistrátu Tomáš Melzer.

Pokud nebude prodloužen nouzový stav, předpokládá se, že Ministerstvo zdravotnictví vydá nařízení mimořádného opatření, které bude specifikovat případná omezení navazující na nouzový stav.

„Ať už budou hygienická opatření jakákoliv, žádám občany, aby dodržovali nastavená hygienická opatření, tedy nosili roušky, dodržovali rozestupy, dezinfikovali si ruce a v místech, kde se shlukuje větší počet osob, nosili respirátory. Na jednotlivá aktuální opatření budeme operativně v rámci Bezpečnostní rady města Zlína reagovat,“ sdělil primátor Jiří Korec.

Magistrát města Zlína bude mít i nadále omezený provoz. Úřední hodiny budou pro veřejnost ve dnech pondělí a středa v časech 9.00 až 11.00 hodin a 14.00 až 17.00 hodin. Mimo úřední hodiny budou budovy magistrátu veřejnosti uzavřeny. K osobnímu kontaktu s klienty bude docházet v nutných případech, přednost má písemná, elektronická či telefonická komunikace a pouze v rámci stanovených úředních hodin. MHD bude i nadále jezdit podle letního jízdního řádu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x