Kvůli zhoršující se pandemii bude magistrát dva dny uzavřen

Ilustrační foto (Foto: MěÚ Zlin)
ZLÍN - S ohledem na zhoršující se pandemickou situaci budou provozy Magistrátu města Zlína ve dnech 29. a 30. října uzavřeny. Opatření se týká odborů a oddělení sídlících jak v budově radnice, tak i na detašovaných pracovištích magistrátu, serveru Zlin.cz to za zlínskou radnici oznámila Irena Orságová.

„Věřím, že prodloužená doba nepřítomnosti pracovníků, která navazuje na státní svátek a pokračuje víkendem, přispěje ke zlepšení epidemiologické situace uvnitř našeho úřadu. Prázdné objekty bez zaměstnanců využijeme k jejich dezinfekci, která za běžného provozu není možná,“ vysvětlil tajemník Magistrátu města Zlína Tomáš Lang.

Fungovat bez omezení budou ale například Jednotka sboru dobrovolných hasičů statutárního města Zlína (JPO II/1), městské jesle, Rehabilitační stacionář ve Zlíně na Nivách a rovněž se uskuteční již plánované svatební obřady.

O dvoudenním uzavření provozů Magistrátu města Zlína rozhodl krizový štáb města Zlína spolu se členy Rady města Zlína. Souhlasné stanovisko vydala Krajská hygienická stanice Zlínského kraje se sídlem ve Zlíně.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x