Linky MHD č. 32XL nepojedou o víkendu na točnu u sportovní haly

Autobusy linky 32X pojedou o víkendu na točnu Antonínova. Ilustrační foto (DSZO)
ZLÍN, OTROKOVICE - Mimořádné trasování výlukové autobusové linky MHD č. 32X je připraveno na sobotu 17. a neděli 18. června. Autobusy této linky nebudou ve Zlíně končit a začínat na obratišti Sportovní hala, ale na obratišti Antonínova.

Stavební práce silničářů v křižovatce ulic Mostní a U Zimního stadionu znemožní vozidlům MHD o víkendu 17. a 18. června jízdu na obratiště Sportovní hala. Týká se to autobusové linky 32X. „Vozidla na této lince se proto budou v sobotu i v neděli otáčet na obratišti Antonínova. Budou navíc zastavovat ve směru jízdy na Náměstí Práce také na zastávce Poliklinika. Časové polohy spojů ani jejich počet se nezmění,“ uvedl vedoucí dispečer Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice Jan Tesař.

Speciální jízdní řády budou vyvěšeny na zastávkách Nám. Míru, Nám. Práce ve směru jízdy na Otrokovice, Poliklinika, Kudlov-U Pomníku padlých a Lesní hřbitov. Provozu trolejbusů na linkách č. 4 a 5 v Mostní ulici se víkendové omezení nedotkne.

Uvedené výlukové opatření souvisí s rekonstrukcí křižovatky ulic Mostní a Březnická a navazujících úseků komunikací. Tato stavba dál pokračuje podle svého harmonogramu. Novinkou od úterý 20. června bude, že trolejbusy a autobusy MHD již budou jezdit po nově trasované (napřímené do nové polohy) části Mostní ulice. „Na současných jízdních řádech spojů, které tudy projíždějí, se to nijak neprojeví,“ ujistil Jan Tesař.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x