Mají vaše děti rády fotbal? Přihlaste je na Příměstský fotbalový kemp Zlín 2023

Foto: SK Jaroslavice
ZLÍN – Mají vaše děti rády fotbal a chtěli byste jim na letní prázdniny vymyslet zajímavý program? Příměstský letní fotbalový kemp v Jaroslavicích pro vás bude ta správná volba!

Příměstský fotbalový kemp se uskuteční hned ve dvou termínech, a to podle věku účastníků: v termínu od 10. do 14. července se ve fotbalových dovednostech budou zdokonalovat děti ročníku narození 2009, 2010 a 2011, od 17. do 21. července pak ročníky 2012, 2013 a 2014. Kapacita obou kempů je 30 dětí.

Zveme malé i větší fotbalisty ze Zlína a okolí na třetí ročník příměstského letního fotbalového kempu, který organizuje přímo ve svém areálu sportovní klub SK Jaroslavice. Jako bývalí aktivní fotbalisté jsme se rozhodli zúročit své sportovní zkušenosti a také dlouholeté zkušenosti s trénováním dětí a mládeže,“ uvádí organizátoři kempu na webových stránkách.

Jedná se o příměstskou variantu kempu, to znamená, že děti se dopraví po vlastní ose na hřiště v Jaroslavicích vždy do 7:45 hodin. Konec programu je plánován na 15:30 hodin. Kemp bude zaměřený na rozvoj individuálních fotbalových dovedností, kombinačních a pohybových schopností s důrazem na zlepšování obecné agility, koordinace pohybu a rychlosti.

Součástí výcviku bude také začlenění kompenzačních cvičení a atletiky, budou probíhat napříč kurzem i různé dovednostní soutěže. Nově začleníme v odpoledním klidu v rámci aktivního odpočinku každý den jednu hodinu angličtiny pod vedením zkušené lektorky. Podle počasí bychom také jeden den za odměnu navštívili koupaliště,“ uvedli trenéři SK Jaroslavice s tím, že v případě nepřízně počasí bude možnost přesunout trénink do tělocvičny na zdravotní škole na Bartošově čtvrti.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x