Městské divadlo Zlín se zapojí do Noci divadel. Nabídne černou komedii a unikátní koncert

Harold a Maude. Foto: MD Zlín
ZLÍN – Už příští sobotu 18. listopadu je na programu v pořadí 11. ročník Noci divadel, letos s podtitulem „HOŘÍ!“. Inspirací pro toto téma je výročí znovuotevření Národního divadla po požáru 18. listopadu 1883. Také letos se do projektu zapojí soubor Městského divadla Zlín.

Zlínské divadlo v tento den v 17 hodin odehraje na jevišti Studia Z černou komedii o umění žít život naplno s názvem Harold a Maude s Janou Tomečkovou a Markem Příkazkým v hlavních rolích. Od 20 hodin pak v klubu Dílna vystoupí se svým koncertem Adam Kořán a Lucie Machalová.

Právě Adam Kořán je novou výraznou tváří zlínského hereckého souboru a projevuje se také jako skvělý a originální písničkář. Letos vydal své první album Poletavý stav psychózy.

„Tento koncert bude absolutně a jednoznačně unikátní, neboť budu poprvé hrát všechny svoje písně světu zatím absolutně a jednoznačně neznámé! A pár těch známých od Karla Plíhala navrch. Přijďte si užít Noc divadel s písněmi mými a písněmi Lucie Machalové. Kytary, dobré víno a trochu té romantiky,“ zve veřejnost Adam Kořán.

Noc otevřených divadel a výjimečných zážitků je součástí evropského projektu European Theatre Night, který prezentuje divadlo tvořivým způsobem v netradiční formě vždy třetí listopadovou sobotu.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x