Městský kalendář pokřtí otrokovická starostka bez veřejnosti

Foto: MěÚ Otrokovice
OTROKOVICE - Bývá zvykem, že křest nového městského kalendáře se koná v rámci zahájení Otrokovického výtvarného salonu. Letošní, čtrnáctý ročník se bohužel neuskuteční, serveru Zlin.cz to uvedla mluvčí města Romana Pastuszková.

Konání Otrokovického výtvarného salonu brání vládní epidemiologická nařízení. Kalendář tak pokřtí zástupci vedení města v obřadní síni 30. listopadu bez účasti veřejnosti.

Letošní městský kalendář je opravdu výjimečný. Každý měsíc je totiž zasvěcen sportu nebo významné sportovní události, která se tradičně koná na území Otrokovic. Lidé v něm naleznou například fotografie veslařského oddílu, atletického klubu TJ Jiskra, florbalistů, ale také snímky z tradičních a oblíbených akcí, jako je například Memoriál MUDr. Podmolíka, Tříkrálový běh či Moraviaman a další.

Nový kalendář pro rok 2021 si budou moci lidé od 7. prosince zakoupit v Turistickém a informačním centru Otrokovice za 130 korun. „V případě, že by do té doby vláda nepovolila maloobchodní prodej, do kterého turistické informační centrum spadá, zřídíme dočasné detašované pracoviště v budově městského úřadu. Tam bude kalendář k dostání,“ vysvětlil jednatel Otrokovické Besedy Filip Pastuszek.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x