Mezinárodní festival outdoorových filmů ve Zlíně je pozastaven

Ilustrační foto (Foto: MěÚ Zlin)
ZLÍN - Mezinárodní festival outdoorových filmů ve Zlíně byl s ohledem na současný stav týkající se koronavirové pandemie zrušen. Serveru Zlin.cz to uvedl mluvčí magistrátu Tomáš Melzer.

Mezinárodní festival outdoorových filmů je největší soutěžní filmovou putovní přehlídkou na světě. K vidění jsou filmy z mnoha koutů světa zaměřené na extrémní sporty a cestopisy. „S ohledem na současný stav jsme nuceni původní listopadový termín festivalu zrušit. Pokud to situace dovolí, uskuteční se v náhradním termínu, o kterém budeme včas informovat,“ podotkl Melzer.

Součástí festivalu je i každoroční fotosoutěž OUTDOOR, která je letos zaměřena na krásy České republiky. Pokud máte doma zajímavé snímky z výletů či dovolených po Česku a chcete zkusit své štěstí na výhru, máte poslední možnost zaslat své snímky. V neděli 25. října 2020 je konečná uzávěrka.

Fotosoutěž je rozdělena do dvou kategorií – krajina a outdoorové sporty. Do každé kategorie je možné prostřednictvím elektronického formuláře zaslat max. 3 snímky v rozlišení 300 dpi pro tisk A3, ve formátu JPG.

Výherce čekají zajímavé ceny, např. sportovní a cyklistické vybavení, volné vstupy na lezeckou stěnu ve Zlíně, kurz pro horolezecké začátečníky či knihy.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x