Miss České republiky Adéla Štroffeková (opět) ve Zlíně. Napřed zábava, potom práce

Foto: zlin.cz
ZLÍN - Přijela vozem, který před časem na jaře získala do pronájmu od jednoho renomovaného zlínského prodejce luxusních vozů. Žluté letní šaty harmonizovaly se zelení jehličnanů a oranží antukových dvorců. Adéla Štroffeková je úřadující Miss České republiky a zvolna se chystá na soutěž Miss World. Tu ovládla v tomto roce její předchůdkyně na pódiu pro nejhezčí Češku Krystyna Pyszková. Takže si povídejme, zdali se může konat podobný zázrak i v Adélině provedení...

Adélo, může vyhrát Češka nejprestižnější světovou soutěž krásy dvakrát po sobě?

Tak to by asi byl zázrak zázraků, roli hrají nejrůznější vlivy včetně řekněme politických. Ale jisté je jedno, já jsem hodně soutěživá a nikdy se nevzdávám, připravím se na světovou soutěž ženské krásy co nejlépe budu umět.

Potkáváme se na konci zdánlivě nekonečného léta. Jaké pro vás bylo?

Bylo částečně pracovní, ale přeci jen převládal odpočinek. Rodina mého přítele má apartmány v Chorvatsku, takže jsem dobíjela baterky především tam. Vlastně jsme tak trochu pendlovali mezi Českem a Chorvatskem. U nás jsem plnila pracovní povinnosti třeba na módních přehlídkách, u moře byl čas na odpočinek.

Po čtvrt roce se potkáváme ve Zlíně, copak se změnilo ve vašem životě?

Příliš toho není, naštěstí je pořád práce, tak snad mohu prozradit, že jsem měla narozeniny, dvaadvacáté. Není to moc? (úsměv)

Sportujete stejně intenzivně?

Bez toho si život nedovedu představit. Na dovolené to bylo především o plavání v moři, k bójce a zpět, ale to jsem fakt spíše lenošila. Teď už bude více času na můj oblíbený spinning, na fitko. Taky je fakt, že bydlím na golfovém hřišti, tak to samozřejmě nemohu pominout.

Tady se potkáváme v tenisovém areálu, co vy na něj?

Paráda, prý máte dvacet pět kurtů, zrovna se tu hraje Roko Motor cup a já jen hledím, jak jsou pánové všeho věku a velikosti bříšek zapálení do hry. Musím se tenisu pověnovat více, moc pěkný sport. A pak vidím o kousek dál fotbalový areál, no, nemáte se zač stydět.

Pražačka jezdí autem ze Zlína, to nás těší. Jak se zdokonalujete v řízení?

S autem jsem fakt moc spokojená. To, že je na kapotě označeno jako „missácké“, je ovšem někdy dvojsečné. Stačí udělat maličkou chybičku třeba při parkování a už jste středem pozornosti, nejenom živě, ale mimo jiné i na sociálních sítích, ale s tím je třeba počítat.

Končí čas dovolených a prázdnin, začíná ten pracovní, těšíte se? Módní přehlídky, společenské akce a tak dále…

Jasně, mám ráda pracovní výzvy, mám ráda každý den a mám taky ráda Zlín.

--> --> --> --> -->