Mladí fotbalisté Zlína se zúčastní projektu Wannado Festival Tour 2022

Mladé zlínské fotbalisty můžete stejně jako jiné talentované sportovce vidět přímo v akci již tuto sobotu 28. května na Wannado Festival Tour. Foto: FC Fastav Zlín
ZLÍN – Zajímá vás, jak se připravují mladí fotbalisté Zlína, co na trénincích dělají, jak se k nim trenéři chovají? Mladé ševce můžete stejně jako jiné talentované sportovce vidět přímo v akci již tuto sobotu 28. května na Wannado Festival Tour, který se uskuteční od desíti do sedmnácti hodin na Stadionu Mládeže ve Zlíně.

Cílem tohoto projektu je podpořit mladou generaci, aby se věnovala více sportu,“ vysvětluje mluvčí zlínského Fastavu Zuzana Molková.

Wannado Festival Tour tvoří svými zastávkami po celé České republice program náborů do sportovních klubů. Již přes deset let inspiruje Wannado Festival českou populaci k pohybu a pomáhá s výběrem vhodného sportu.

Ať už vaše dítě sportuje nebo se teprve chystá, určitě jste řešili dilema, jaký sport je pro něj ideální. Wannado Festival je prostor, na kterém najdete spolu s vašimi dětmi nejen odpověď, ale zároveň si rozšíříte obzory a zjistíte, jaké jsou možnosti v okolí,“ říká Molková.

Vstup na akci je zdarma. „Nečekejte u nás žádné nudné stánky s letáky. Festivalová tour cestuje po celé republice a na jednom místě prezentuje sporty tak, abyste si na ně mohli „sáhnout“,“ upozorňuje Molková.

Návštěvníci akce mají možnost poznat trenéry, kterým vaše dítě svěříte. Zároveň vám akce umožní získat cenné informace o všem, co ke sportování patří. V průběhu celého dne na vás čekají různá exhibiční vystoupení, rozhovory se sportovci, autogramiády, program s animovanými maskoty, možnost zdolat unikátní překážkovou dráhu Wannado Ninja Race, zastřílet si na laserové biatlonové střelnici a další porce zábavy.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x