Na Dny lidí dobré vůle budou dohlížet policisté, zároveň varují před uzavírkami a dopravními omezeními

Ilustrační foto: archiv Dny lidí dobré vůle
UHERSKOHRADIŠŤSKO – Zítra začínají Dny lidí dobré vůle, které každoročně na Velehrad lákají tisíce lidí. Kvůli tak velké akci je ale potřeba uzavřít některé silnice a řidiči by se měli připravit na dopravní omezení.

Řidiči projíždějící Uherskohradišťskem by se měli připravit na dopravní omezení, která si vyžádají nadcházející Dny lidí dobré vůle. Komplikace mohou nastat právě v blízkosti Velehradu, kde si akce vyžádá úplné uzavření některých silnic. Během čtvrtka 4. a pátku 5. července budou na bezpečnost a plynulost dopravy dohlížet policisté, kteří budou dbát taky na bezpečnost účastníků oslav.

Stejně jako v minulých letech budou uzavřeny všechny příjezdové cesty, kromě regulovaného příjezdu od Starého Města. Vjezd bude povolen řidičům s trvalým pobytem ve Velehradě, Modré, Salaši a Jalubí, a také těm s povolením pořadatelské agentury a obecních úřadů. Ostatním doporučujeme zaparkovat na obchvatu Starého Města, odkud bude kyvadlová doprava převážet návštěvníky k Velehradu,“ uvedl mluvčí policie Radomír Šiška.

Policisté budou i přímo na Velehradě. Návštěvníci Dnů lidí dobré vůle je tak budou moci kdykoliv kontaktovat, pokud dojde k nějakým problémům. Důležité ale je, aby všichni účastníci oslav dbali na svou osobní bezpečnost a pečlivě si hlídali své cennosti.

--> --> --> --> -->