Na městský úřad Otrokovice je třeba se předem objednat

Ilustrační foto (Foto: Zlin.cz)
OTROKOVICE - Aby si lidé mohli vyřídit na otrokovickém úřadě své záležitosti, od pondělí 19. října se musejí předem telefonicky či elektronicky objednat. K tomuto opatření přistoupilo vedení úřadu, aby se lidé na chodbách a pracovištích s ohledem na šířící se nemoc COVID-19 neshlukovali, serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí města Romana Pastuszková.

„Cílem opatření je omezit osobní kontakt zaměstnanců úřadu s klienty na nezbytně nutnou úroveň, proto žádáme občany, aby upřednostňovali písemný, elektronický či telefonický kontakt před osobním ve všech případech, kdy je to možné,“ uvedla tajemnice otrokovického úřadu Radana Zenáhlíková.

V souvislosti se situací na okolních úřadech se také vedení města rozhodlo, že je možné se předem objednat i v jiných dnech než v pondělí a ve středu, což by mělo vést k rozmělnění klientů v průběhu celého týdne.

Příjem veškerých dokumentů od veřejnosti bude možný pouze prostřednictvím pracoviště podatelny, samozřejmě se upřednostňuje elektronická komunikace.

Přístup na úřad je možný pouze s použitím roušky nebo jiného vhodného prostředku k zakrytí dýchacích cest. „Žádáme občany o použití desinfekčního prostředku, který je instalován při vstupu na úřad,“ dodala Pastuszková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x