Na shledanou, prázdniny. Ahoj, školo!

foto: Kudy z nudy
ZLÍNSKÝ KRAJ – Prázdniny se blíží ke svému konci a první školní den je za dveřmi. Školáčci si už chystají své aktovky, rodiče kupují školní sešity a učitelé si oprašují učebnice. Než se ale ozve první zvonění volající děti do lavic, je načase se ještě trochu pobavit.

První školní den se nezadržitelně blíží a děti brzy usednou zpátky do lavic. Už se strouhají pastelky, kupují se nové sešity a oprašují aktovky. Než ale školáci poprvé vykročí do nového školního roku, je čas se ještě trochu pobavit.

Pro děti tak obce chystají rozloučení s prázdninami a dětské dny. Ty jsou plné her, malování na obličej, klaunů, pěnových párty, skákacích hradů, balónků, sladkých dobrot a mnoha dalších aktivit.

V pátek 26. srpna se děti mohou přijít rozloučit s prázdninami například do Prakšic. Tak oslavy konce dvouměsíčního volna začínají v 17:00 hodin.

V sobotu 27. srpna program pro děti chystají Kunovice od 13:00 hodin. Veselo bude také v Kroměříži na místním výstavišti, kde bude probíhat akce „Čau prázdniny“ od 9:00 do 18:00 hodin.

Akce pro děti budou probíhat také v neděli 28. srpna. Namátkou se můžete přijít se svými ratolestmi pobavit do Drslavic, Popovic, Polešovic nebo do Babic. Ve všech případech začíná zábava pro děti ve 14:00 hodin.

V dalším týdnu se rozloučení s prázdninami bude konat například ve Vsetíně. Dolní náměstí před Masarykovou veřejnou knihovnou se zaplní dětmi symbolicky 31. srpna v 10:00 hodin. A pokud jste na dovolené a vracet se budete až těsně před nástupem dětí do školy, smutnit nemusíte. Například ve Stříbrnicích totiž Dětské sportovní odpoledne proběhne až 3. září od 14:00 hodin.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x