Na Zlín Film Festivalu vystoupí Jaroslav Uhlíř i Barbora Poláková

Jaroslav Uhlíř (Foto: Zlín Film Festival)
ZLÍN - V pořadí šestý den na Zlín Film Festivalu obstará zábavu zejména Den s Českým rozhlasem. U zámku se odehraje koncert Jaroslava Uhlíře, následovat bude vystoupení Barbory Polákové s kapelou a diskotéka Martina Hrdinky, serveru Zlin.cz to řekla mluvčí festivalu Kateřina Martykánová.

Koncert Jaroslava Uhlíře je naplánován na 17. hodinu, Barbora Poláková vystoupí v 19.00 hodin a diskotéka Martina Hrdinky začne ve 20.30 hodin.

„Z filmového programu doporučujeme například norský film Hranice odvahy, který Golden Apple Cinema odvysílá v 15.00 hodin. Jde o příběh dobrodružné desetileté Gerdy a jejího bratra Otta, jejichž rodiče jsou za druhé světové války v norském hnutí odporu. Těsně před Vánoci roku 1942 jsou zatčeni a jejich děti jsou ponechány vlastnímu osudu,“ podotkla Martykánová.

Ve středu si ale můžete zajít v 17.00 hodin také na snímek Slavná invaze medvědů na Sicílii. Velký medvědí král odvede svůj klan z hor dolů do světa lidí, aby zde našel svého dávno ztraceného syna a zásoby jídla na zimu. V 17.30 hodin pak začne projekce filmu 1982. Na pozadí první libanonské války v roce 1982 se jedenáctiletý Wissam odhodlá poslední den školy k tomu, aby své spolužačce Joanně vyznal lásku.

V 18.00 hodin se mohou zájemci setkat v parku Komenského s Borisem Masníkem. Trikový výtvarník a supervizor filmových efektů zde zavzpomíná na vznik filmových efektů a triků v českých filmech a seriálech.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x