Nehoda tří osobních vozidel mezi Vizovicemi a Lutoninou

Foto: HZS ZK
ZLÍNSKO - Provoz dnes dopoledne zkomplikovala dopravní nehoda tří osobních vozidel na hlavním tahu na Vsetín mezi Vizovicemi a Lutoninou na Zlínsku.

Na místo ihned vyjeli profesionální hasiči ze Zlína a dobrovolná jednotka hasičů z Vizovic. Po příjezdu na místo hasiči průzkumem zjistili, že vozidlo Opel skončilo na poli na střeše mimo silnici.

Jeho řidička utrpěla zranění a skončila v péči posádky zdravotnické záchranné služby, která ji převezla do nemocnice k dalšímu vyšetření. Další dva řidiči vozidel BMW a Škoda Octavia vyvázli bez zranění.

Hasiči u vozidel provedli protipožární opatření a odpojení autobaterií. Z vozidla BMW došlo k úniku provozních kapalin, které hasiči zasypali sorbentem. Po zadokumentování místa nehody Policií ČR si velitel zásahu na místo povolal vyprošťovací automobil ze stanice Otrokovice. Pomocí něho poté vozidlo Opel vyprostili z pole zpět na silnici a převrátili jej na kola. Vrak auta následně odvezl odtahový vůz. Nakonec hasiči provedli závěrečný úklid vozovky a vrátili se zpět na své stanice.

V době zásahu složek IZS byl provoz na silnici řízen policisty kyvadlově jedním jízdním pruhem. Při vyprošťování vozidla z pole byl provoz na nezbytnou nutnou dobu úplně zastaven.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x