Nehoda u Valašských Klobouk: tři zranění a auto na střeše v poli

Složky IZS zasahovaly u dopravní nehody ve Valašských Kloboukách. Foto: HZS ZK
ZLÍNSKO - Tři zraněné osoby ve věku od 22 do 24 let si vyžádala dopravní nehoda dvou aut ve Valašských Kloboukách. Stalo se tak poslední červnové pondělí. Na místo byli vysláni profesionální hasiči ze stanic Valašské Klobouky a Slavičín.

Po příjezdu první hasičské jednotky byla potvrzena nehoda dvou osobních automobilů, přičemž jedno z nich bylo několik desítek metrů na střeše v poli. Tři zranění byli před příjezdem hasičů venku z vozidel a první pomoc jim poskytovali policisté spolu se svědky nehody.

„V autě, které skončilo na střeše, cestovali dva muži. Oba utrpěli středně těžká zranění. V druhém pak byla žena, která vyvázla s lehčími poraněními. Záchranáři všechny ošetřili na místě v rámci přednemocniční neodkladné péče. Poté zraněné převezli do Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně. Oba muže předali zdravotníkům na urgentním příjmu, ženu pak do traumatologické ambulance,“ potvrdila ZZS Zlínského kaje.

Během zásahu se na místo události dostavila i známá zraněných, která byla z celé události silně otřesena. Vyškoleným hasičem jí byla poskytnuta posttraumatická intervenční péče.

Po dobu zásahu složek IZS byla silnice mezi Valašskými Klobouky a místní částí Mirošov uzavřena.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x