Nehodu v Malenovicích řidič nepřežil

zdroj: Policie ČR
ZLÍNSKO - Krátce po osmé hodině ranní došlo ve Zlíně – Malenovicích ve směru na obec Salaš k tragické dopravní nehodě. Šestašedesátiletý řidič osobního automobilu zřejmě vjel do protisměru, kde se jeho vůz čelně střetl s protijedoucím nákladním automobilem. Řidič osobního vozu na místě svým poraněním podlehl.
Vážná dopravní nehoda uzavřela na celé dopoledne silnici ve Zlíně – Malenovicích ve směru na Salaš. K nehodě nákladního vozidla, které skončilo na boku, a osobáku byli vysláni i profesionální hasiči ze Zlína a Otrokovic. V době jejich příjezdu byl řidič náklaďáku v péči posádky zdravotnické záchranné služby. Řidič osobního vozu utrpěl zranění neslučitelná se životem.
„Na místo vyjely dvě posádky ZZS Zlínského kraje, RV z Otrokovic a RZP ze Zlína. Naše lékařka po příjezdu na místo musela bohužel konstatovat, že řidič osobního auta utrpěl zranění neslučitelná se životem a na místě zemřel. Řidič nákladního vozidla utrpěl lehká zranění. Posádka ho zajistila v rámci přednemocniční neodkladné péče a poté pacienta převezla k dalšímu vyšetření a ošetření do úrazové ambulance Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně,“ uvedla mluvčí Zdravotnické záchranné služby Zlínského kraje Gabriela Netopilová Sluštíková.
Hasiči u vozidel provedli protipožární opatření a zasypali sorbentem uniklé provozní kapaliny. Okolnosti nehody policisté stále vyšetřují.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x