Neznámý zloděj ukradl rukavice a respirátory za téměř dva miliony korun

Ilustrační foto (Foto: Zlin.cz)
NAPAJEDLA - Zlínští kriminalisté se od sobotního rána zabývají vloupáním do výrobního skladu v Napajedlích, odkud neznámý pachatel odcizil rukavice a respirátory v hodnotě téměř 1 800 000 korun. Serveru Zlin.cz to řekla policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Zloděj kradl v době, kdy je v České republice vyhlášen nouzový stav. V případě vypátrání a odsouzení mu za zločin krádež hrozí trest odnětí svobody až na osm let.

„K vloupání mělo dojít v noci na sobotu od půlnoci do sedmé hodiny ráno, kdy přišel jeden ze zaměstnanců do práce a uviděl otevřená vrata do areálu, která večer předtím zajistil visacím zámkem, a vypáčená vstupní vrata do skladiště, odkud zmizely ochranné pomůcky, které byly uskladněny na paletách v krabicích,“ poznamenala Kozumplíková.

Kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po pachateli nebo pachatelích tohoto vloupání. Pokud kdokoliv v noci z pátku na sobotu viděl v oblasti rekreačního střediska Pahrbek v Napajedlích jakýkoli podezřelý pohyb, ať už osob nebo vozidel, a mohl by svým poznatkem přispět ke ztotožnění pachatele, měl by zavolat na linku tísňového volání policie 158.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x