Nový e-shop DSZO frčí! Za tři týdny se do něj zaregistrovalo přes 700 uživatelů

Ilustrační foto
ZLÍN – O elektronické časové kupóny na MHD ve Zlíně a Otrokovicích je velký zájem. Jen za tři týdny se do nového e-shopu Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice zaregistrovalo přes 700 osobních uživatelských účtů a desítky dalších žádostí přibývají každý den.

Zájem o pořizování elektronického časového jízdného prostřednictvím e-shopu nás opravdu těší. Potvrdilo se, že řada lidí ráda nakupuje přes internet a přivítala tuto možnost i v souvislosti s cestováním v MHD. Zájmu určitě pomáhá také to, že zřízení osobního uživatelského účtu je jednoduché,“ konstatoval ředitel DSZO Josef Kocháň.

Po spuštění e-shopu dostala DSZO od cestujících několik podnětů k úpravě systému. Nutnost drobných změn v nastavení ukázala také samotná praxe.

Doplnili jsme například dvě tlačítka pro nahrání přední a zadní strany občanských průkazů do systému, v této věci řada lidí chybovala. Po této úpravě se situace rapidně zlepšila. Nyní jsou požadavky na schválení nových registrací ve většině případů hned napoprvé kompletní,“ pochvaluje si správce informačních systému DSZO Zbyněk Ondryáš, který má zavádění e-shopu na starosti.

Schválení žádostí o zřízení osobních uživatelských účtů trvá několik pracovních dnů. Aby žadatelé měli přehled o aktuálním stavu, začala jim DSZO zasílat informační maily. Pokud je to potřeba, požádá jejich prostřednictvím také o odstranění chyb v žádosti či o její doplnění.

--> --> --> --> -->