O tradiční městský ples obyvatelé Otrokovic nepřijdou, uskuteční se jen v jiném termínu

Ilustrační foto (Foto: Zlin.cz)
OTROKOVICE - Městský ples bývá v Otrokovicích první významnou akcí, která se koná vždy na začátku nového roku. Covidová pandemie však nedovoluje tuto společenskou událost uspořádat, přesto lidé o ples nepřijdou. Uskuteční se v náhradním termínu, serveru Zlin.cz to za Otrokovické noviny uvedla Šárka Šarmanová.

Už dnes je jisté, že ani začátek letošního roku nebude přát hromadným akcím. „V tradičním termínu, kterým bývá třetí lednová sobota, se ples města neuskuteční. Pokud nám to situace dovolí, tak přibližně měsíc dopředu zkusíme rozjet prodej lístků na ples v jiném termínu,“ naznačil
jednatel Otrokovické Besedy Filip Pastuszek.

Městský ples by se tak zcela netradičně mohl uskutečnit na přelomu března a dubna. Samozřejmě bude záležet na aktuální epidemiologické situaci. „Pokud nám situace bude přát a ples budeme moci uspořádat, bude pravděpodobně v komornější formě, než na jakou byla veřejnost v Otrokovicích zvyklá. Nicméně věřím, že v roce 2022 již v lednu uspořádáme tradiční velký slavnostní ples,“ dodal jednatel Besedy.

Otrokovická Beseda pořádá každým rokem pro obyvatele města i blízkého okolí celou řadu venkovních akcí, jako je například Vítání jara nebo Otrokovické letní slavnosti, ale i koncertů a divadel. Loni se kvůli pandemii nemohl uskutečnit například koncert Dana Bárty, Lucie Bílé nebo divadelní představení Deštivé dny. „O tato představení lidé nepřijdou, už nyní máme předjednané nové termíny a letos na podzim plánujeme i další novinky,“ nastínil Filip Pastuszek.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x