O víkendu bude poslední promítání filmového léta

Ilustrační foto (Foto: MěÚ Zlin)
ZLÍN - V pátek 28. srpna a v sobotu 29. srpna se v Centrálním parku na Jižních Svazích zakončí série promítacích večerů v rámci Zlínského filmového léta 2020. Server Zlin.cz o tom informoval mluvčí zlínského magistrátu Tomáš Melzer.

„Na páteční večer je pro návštěvníky připravena fantasy pohádku Cesta za živou vodou, která volně navazuje na snímek Cesta za králem trollů, v němž jste mohli poprvé potkat dobrosrdečného Espena, jeho dva bratry, krásnou a odvážnou princeznu Kristin. Jejich nové dobrodružství bude opět plné kouzel, lásky, ale i nebezpečí,“ láká na snímek Eva Manišová, vedoucí Oddělení cestovního ruchu a informací.

Sobotní večer bude patřit české komedii Ondřeje Trojana Bourák. V roli Bouráka se předvede Ivan Trojan. Věčný frajer, kterému teče do baráku i do života a rodina už ho má plný zuby, ale i srdce. Dále zde uvidíte Jiřího Macháčka, Matěje Rupperta, Kristýnu Bobkovou, Kryštofa Hádka a další známé herce a herečky.

„Promítat se začne tentokrát již ve 21.00 hodin. Občerstvení bude zajištěno, deky s sebou. Vstup je zdarma. V případě nepříznivého počasí se promítání ruší,“ vzkázal veřejnosti Melzer.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x